"Oefen en het komt vanzelf"    K. Pattabhi Jois

Ashtanga/Poweryoga is een vaste serie houdingen, die je in een “flow” na elkaar uitvoert, startend met een serie zonnegroeten. Poweryoga is een dynamische en energieke vorm van bewegen, waarbij je balans en coördinatie, kracht en flexibiliteit ontwikkelt . Elke spier wordt getraind en gevormd. Het is doeltreffend, uitdagend en actief. Klik op "meer info" Meer informatie
Poweryoga laat je lijf sterker en kalmer voelen, energieker en vol leven. Maar Poweryoga gaat veel dieper. De ware veranderingen vinden plaats onder de oppervlakte, in je binnenste. Je ontdekt hoe sterk je bent, zowel fysiek als mentaal, je kunt je angsten loslaten, je opgekropte frustraties en emoties en je geest wordt helder en rustig.

Iedereen kan Poweryoga beoefenen binnen de eigen fysieke mogelijkheden. Als je de eerste keer komt is het belangrijk om de lat voor jezelf niet al te hoog te leggen. Gun jezelf een aantal weken de tijd om aan de oefeningen te wennen. Als je volhoudt zul je zien dat je je na elke les heel goed voelt!