Bewegen is essentieel en helend voor elk mens. In al die jaren dat ik al les geef is me dat alleen maar meer duidelijk geworden. Je hoeft niet aan topsport te doen of de lat voor jezelf altijd heel hoog te leggen, simpelweg bewegen is een cadeautje voor je lichaam en je geest.

Klik op “meer info”. Meer informatie

In onze drukke maatschappij vragen we veel van ons lijf en stellen we onszelf vaak bloot aan stressvolle omstandigheden. We vergeten rustig adem te halen, negeren signalen van lichaam en geest en nemen niet meer de tijd om rustig te eten. Juist dan is het zo belangrijk om tijd voor jezelf te maken, om te bewegen en na de inspanning je lichaam en geest een ontspanning te gunnen.

Mijn liefde voor sport en bewegen probeer ik tot uiting te brengen in mijn lessen. In de manier waarop ik groepen begeleid, in de manier waarop ik obstakels probeer weg te nemen en iedereen welkom wil laten voelen in mijn lessen.

Ik werk erg graag met mensen en geniet van elk stapje en elk hobbeltje dat iemand neemt in mijn lessen. Voor de een is die stap en die hobbel wat hoger dan voor de ander, maar dat is eigenlijk heel onbelangrijk. Het gaat om de manier waarop die drempel wordt genomen en het gevoel dat daarna overblijft. Elke les is weer een zoektocht naar nieuwe grenzen en nieuwe mogelijkheden en ik voel me erg bevoorrecht dat ik elke keer weer onderdeel mag zijn van die zoektocht.

Mocht je nieuwsgierig zijn naar de lessen en een keer mee willen doen ben je van harte welkom!

Monique